13 Ocak 2011 Perşembe

"Deneyimsel Pazarlama"ya farklı bir örnek: Türkiye'nin İlk Notebook Defilesi.












VATAN ÜNLÜ MODELLER EŞLİĞİNDE TÜRKİYE’NİN İLK NOTEBOOK DEFİLESİNİ GERÇEKLEŞTİRİYOR.

Türkiye genelindeki 17 mağazası ile Türkiye’nin ilk konsept teknoloji perakendesi zinciri Vatan Notebook’lar, bir ilke daha imzasını atıyor.

Vatan Notebook’ların ilk mağazası İstanbul Bakırköy’de yer alan Vatan Notebook Capacity, 15 Ocak Cumartesi günü, saat 15.30’da başlayacak, ünlü mankenlerin farklı teknoloji markalarına ait diz üstü bilgisayar modellerini tanıtacağı “Notebook Defilesi” ile 2011 yılına “Merhaba” diyecek.

Ünlü koreograf Erez Eğilmez’in hazırlayacağı, ekranların sevilen yüzü Vatan Şaşmaz’ın sunacağı Türkiye’nin ilk Notebook Defilesi’nde, birbirinden ünlü modeller, yerli ve yabancı pek çok teknoloji markasının son model diz üstü bilgisayarlarını tanıtacak. Herkesin katılımına açık ve ücretsiz olacak Vatan Notebook Defilesi’nde, Türkiye’nin adeta klasikleşen, unutulmaz seslerinden Nil Burak ve Süper Star Ajda Pekkan ‘ın baş dansçısı, Devlet Opera ve Bale dansçısı Utku Bal, gerçekleştirecekleri muhteşem showlar ile izleyenlere unutulmaz dakikalar yaşatacaklar. Ayrıca, dünya ve Türk sound’larından popüler parçaların art arda çalacağı defile show’da, Cemre Burak eşliğinde özel DJ performans da yer alıyor olacak.

Vatan Notebook defilesi 4 farklı bölümden oluşacak…

Hayatın neredeyse her alanına giren teknoloji ve özellikle diz üstü bilgisayar kullanımını farklı konseptler ve ilklerle sergileyen “Vatan Notebook” mağazaları, “Vatan’dan Notebook Manzaraları 2011’’ defilesiyle, teknoloji sektöründe her zamanki gibi bir ilk gerçekleştiriyor. Acer, Asus, Dell, Samsung, Packard Bell , Sony gibi markalara ait farklı kategorilerde ve özelliklerde son model toplam 30 adet dizüstü bilgisayarın tanıtımının yapılacağı defile, 4 ayrı bölümden oluşacak. Özel defile show’daki bölümler sırayla, yüksek kullanım oranları ile dikkat çeken, işte yüksek performansı ve hızı önemseyenler için ilk sırayı alan “İş Dünyası”, gündemi sürekli takip eden ve hayatı dolu dolu yaşamayı sevenler için, “Gece ve Gündüz Hep Yanımda”, teknoloji severlerin tek dostu “Arkadaşım Notebook”, notebook’larına aşkla bağlı olanlara özel, “Bir Dokunuşta Sevginin Gücü” olarak ziyaretçilerin beğenisine sunulacak.

Ünlü modeller, defilede hem koreografik hem de tek olarak ürünlerin tanıtımını yapacak, müthiş defile show, danslı anlatım, popüler müzikler ve unutulmaz seslerden Nil Burak eşliğinde devam edecek. Final bölümünde ise, Vatan Bilgisayar Genel Müdürü Hasan Vatan’ın da katılımı ve izleyicilerin ortak coşkusu ile Vatan Notebook mağazaları, 2011 yılına Türkiye’de yine bir ilk olan çok özel bir teknoloji gösterisi ile adım atmış olacak.

Hiç yorum yok: