29 Aralık 2010 Çarşamba

Kurumsal gecede cinayet!


















Gazeteci başlığı olduğunun farkındayım. Ama marka danışmanlığını yaptığım Vatan Bilgisayar'ın 5. İş Ortakları Gecesi,Agatha Christie'nin 411 no.lu odasında kaldığı Pera Palas'ta yapılınca, cinayet romanı ustası büyük yazarı anmadan geçemezdik.

28 Aralık Salı akşamı verilen davette, Agatha Christie'nin Istanbul'u yakından ilgilendiren "Doğu Ekspresi'nde Cinayet" romanından esinlenerek Vatan Bilgisayar çalışanlarının oynadığı cinayet sahnesinden ipuçları verildi veChristie'nin romanının adı soruldu.

Gecenin sunuculuğunu yapan Vatan Şaşmaz'ın sorusuyla cevaplar SMS olarak alındı ve bir İş Ortağı Agatha Christie'nin kaldığı 411 no.lu odada çift kişilik konaklama kazandı.

500'e yakın konuğun gözleri önünde sahnelenen oyun, her işte olduğu gibi kurumsal davetlerin de "deneyim" ile zenginleştirilmesine güzel bir örnekti. Üstelik bu sahneyi Vatan Bilgisayar çalışanlarının sahnelemesi ayrı bir deneyim ve güzellikti.

Bir marka inşa teorisi, "marka, çalışanların performansı ve sosyal paydaşların tepkisinin toplamıdır" der. Vatan Bilgisayar'ın her yıl sonunda düzenli gerçekleştirdiği İş Ortakları Gecesi de, Vatan Bilgisayar tedarikçileri ve çalışanlarından oluşan iki büyük paydaşın yan yana gelmesine tanık olan bir organizasyon. Genel Müdür Sayın Hasan Vatan'ın da rakamlarla ortaya koyduğu gibi, Vatan Bilgisayar bu yılı oldukça yüksek bir büyüme oranı ve pek çok kategoride liderlikle tamamladı. Bu başarıda bu iki paydaş da büyük paya sahip.

Onların keyif aldığı bu gece, bende 2011'de daha büyük başarılarının müjdecisi hissini yarattı:)
























Hiç yorum yok: