5 Ekim 2010 Salı

Tablet, ne güzel alet!



IPZ 2010 yeni konseptiyle 18-19 Ekim tarihlerinde İstanbul Modern'de yapılacak. IPZ'nin bu yılki konsepti olan hayatımıza yeni giren ekranlar, "Tablet, ne güzel alet!" filmiyle yayında.

IPZ 2010'un marka stratejisi, Günseli Özen Ocakoğlu, Hakan Senbir, Kurt Onur, Karpat Polat ve Cüneyt Devrim'den oluşan IPZ danışma kurulu tarafından yazıldı. Hayatımıza hızla girmeye başlayan ekranların konu edileceği IPZ 2010 zirvesinin reklam konseptini, Karpat Polat'ın yönetimindeki Orhan Gazi Kandemir, Gökhan Özdemir, Kerem Çar, Hülya Bora, Faruk Terzi ve Celal Sadıker'den oluşan DDB&Co. yaratıcı ekibi hazırladı.

Akasya Aslıtürkmen ve Barış Yalçın'ın oynadığı filmin prodüksiyonunu Kala Film gerçekleştirdi. Onur Erdem'in yönettiği, Amerikalı Clint Lealos'un görüntü yönetmenliğini yaptığı, Oğuz Özsoy'un prodüktörü olduğu ve Atakan Ilgazdağ'ın müziğini hazırladığı filmin post prodüksiyonu Mojo FX animasyon stüdyolarında hazırlandı.

Film Cumhuriyet Köy'de Kozanoğlu Çiftliği'nde güzeller güzeli New England tarzı bir evde çekildi. Tam Kapadokya'da çekeceğimiz COLIN'S filmi öncesinde Karpat'la bol oksijen ve bol sohbetli bir çekim oldu.



2 yorum:

Ömer Enis dedi ki...

Klasik pazarlamayı klasik pazarlama ile eleştirmek ironi değil mi?

Tamam kabul ediyorum eğlenceli bir reklam olmuş ama...

Hakan Senbir dedi ki...

Güzel yorum ama bu video interaktif platformlarda da oynuyor.