15 Kasım 2009 Pazar

Marka danışmanlığını yaptığım VATAN BİLGİSAYAR dünyanın en acayip mağazaları olan Vatan Notebook’ları açtı.



Vatan Bilgisayar olarak gördük ki, notebook’larını hayatlarının önemli bir parçası haline getirenler giderek artıyor. Sabah sunum yaptıkları notebook’tan akşam keyifle film seyredenler, güzel bir manzaraya bakarak twit’leyenler, işe başladıkları gün kendilerine notebook verilmesinden mutlu olanlar ve notebook’larını pasaportları kadar önemli sayanların sayısı giderek artıyor. Açıkçası onlar daha farklılar, çünkü notebook onlar için bir yaşam tarzı.

Vatan Notebook mağazaları onlar için var. Onların özgür, yaratıcı, eğlenceli ve sosyal olabilmelerini sağlayacak en iyi notebook’a, en uygun koşularda ve en iyi hizmeti alarak sahip olmaları için var. Vatan Notebook’larda tüm markalar, 100’ün üzerinde çeşit ve notebook’larla ilgili sorulabilecek her soruya cevap verecek uzmanlar notebook severler’e hizmet etmek için var.

Vatan Notebook olarak sadece bir şey istiyoruz, o da, alışılmış Vatan hizmeti ve uygun fiyatlarıyla notebook severlerin akıllarındaki notebook’u dizlerine getirmek ve onların hayatına değer katmasını sağlamak. Bu nedenle Vatan Notebook’lar Türkiye’nin dört bir yanına hızla yayılıyor.

Hiç yorum yok: