18 Kasım 2009 Çarşamba

Genç silahlar Project House'taydı.

Geçen hafta sonu yeni nesil reklamcılığın geleceğine damga vuracağına inandığımız 25 kişiyle beraberdik Project House'ta. Belki aralarından çok azı ile Young Guns'da çalışma imkanı bulacağız ama onlar da zamanla görecekler ki, tanışmak önemlidir. Çoğunun yazılarını okudum, olumlu olumsuz eleştirileri için sağ olsunlar. Dünyanın en demokratik sektörü olmamız gerektiğine inanıyorsak, hepsinin başımızın üstünde yeri var.
Bizim tek amacımız var Young Guns'da. Üniversitedeki öğrencilerim dahil, hani o hep söylenen "bize fırsat verin" ifadesi var ya, işte onu sağlamak ve yaratıcı fikrin gücünü yaymak. Bob Dylan "üniversitelerde huzur evlerinden daha fazla sayıda insan ölüyor" der. Buyrun gençler, işte Young Guns! ve çok yaşayın:)))

5 yorum:

Taci YALÇIN dedi ki...

Bence o gencler de kendilerine firsat verildiginde neler yapabildiklerini kanitlayacaklar ve bu `ilk` olmanin sansini iyi degerlendirecekler. Eger basarisiz olurlarsa, kendilerinden sonra firsat bekleyen yaratici genclerin belki de onlerini tikayacaklar, milyonda bir oraninda olsa da genclere duyulan guveni azaltacaklar. Boyle bir yukun altina gireceklerini sanmiyor, basarili olacaklarini dusunuyorum. Ayrica onlarin basarili olmalari, hem diger reklam ajanslari icin, hem de (ve hatta) diger sektorler icin cok farkli bir yol acacaktir. Young Guns'ta yapilan sadece reklamcilik sektorunde bir ilk degil, bence tum sektorlerde bir ilk -staj zihniyetinden cok ayri bir yerde olmasi dolayisiyla. Ayrica siz de gorun :)

Adsız dedi ki...

Gelecek daha büyümemize fırsat vermeden savaşın tam ortasına atıveriyor insanları. En güzeli sizin gibi büyüklerimin bizim gibi genç insanlara sağladığı bu güzel fırsatlar. Youngguns'un bu güzel karesinde bende varım. Ne yazık ki ilerisinde çekileceklerde yokum.
Hocam en çokta sizin o bilgilerinizi dinleyememek beni üzüyor...
Ama ileride beklerseniz biraz daha sizinle aynı şeyleri tartışma olanağımız olabilir. Ben bir Süper Reklamcı olduğumda :-) Projenizin kalpten destekçisinden Tuğçe :-)

Hakan Senbir dedi ki...

Her ikinize de teşekkür ederim. Göreceksiniz ki, herşeyden daha önemlisi tanışıyor olmak. Bunun değeri ölçülemez. O hafta sonu Young Guns'da hep birlikte bir şey yaptık.

Evet YG bir yarışma... Ama hayat YG'dan daha uzun ve yollar kesişiyor. öyle ya da böyle. YG'da tanıdığım tüm kardeşlerime her zaman yardımcı olmaya hazırım.

Ben hepinizin süper reklamcı olacağına inanıyorum. Siz isterseniz :)

Adsız dedi ki...

Evet hocam en önemlisi tanısmaktı ve dediğin gibi YG bir yarısmaydı önümüzde daha upuzun bir yol var :-) bilgilerinizi şimdilik buradan takip etmek dileğiyle :-) Mutlu kalın. :-)

Hakan Senbir dedi ki...

Çok teşekkür ederim. YG danışma kuruluyla İlişkileri daima sıcak tutun ve unutmayın ki, aslında görüşmelere kalmakla sektöre çok yaklaştınız. Bu hatta kısa listeye kalan arkadaşlarımız için de geçerli. Sevgiler:)