11 Aralık 2009 Cuma

Project House olarak DEEP'i Digital Marketing Forum'da lanse ettik.



Sunumu Sinan'cımla birlikte yaptık, Mehmet de fotoları çekerek bu anı ölümsüzleştirdi. Cüneyt, Serhat, Elif, Zeynep, Esra, Müge, Project House ve Young Guns'dan diğer arkadaşlarımızla birlikte gerçekleştirdiğimiz 6 aylık çalışmayı gururla seyrettiler. Uğur Özmen Hocam'ın, Tuğçe Esener'in (Mienotes) ve Tutku'nun gözleri ışıldıyordu. Allah için Tutku bile son dakikada yemeğe tuz koymuştu. Modelin TIP'lerinin yazılmasında Tutku'nun az emeği yoktur :)

Dile kolay DEEP için yaklaşık 6 aydır çalışıyoruz. Bu model muhtemelen dünyanın ilk dijital planlama modeli diyoruz, çünkü aramadığımız, taramadığımız yer kalmadı ve yazılı bir kültüre sahip, kendi akışı ve yönergesi olan bir dijital strateji planlama modeline dünya üstünde rastlamadık. DEEP "Digital Effectiveness & Efficiency Plan" ifadesinin baş harflerinden oluşuyor; beş adımı ve şu anda 24 tool'u var.

Bir sonraki hedef dünyaya sunmak:))) Neden IAB olmasın? Bugün Project House için gurur kaynağı olan şey, yarın Türkiye için neden olmasın?

Kimsenin kuşkusu olmasın, olacak:)

6 yorum:

Adsız dedi ki...

Olur hocam mutlaka etkisi her yeri sarar.
Eminim işin içinde siz varsanız olur :-)

Sunumlarınız harikaydı kutlarım...

Sizi dinlemek,sizi tekrar görmek ayrı bi güzeldi tabii.. :-)

Hakan Senbir dedi ki...

Tuğçe'cim çok sağol. Senden haber almak ne güzel. Orada olman çok hoştu. Sevgiler.

Taci YALÇIN dedi ki...

Keşke ben de gelebilseydim izlemeye. Neyse ilerde çok fırsatımız olur. Ve bir keşkem daha var. Keşke open source olsa DEEP :)

Hakan Senbir dedi ki...

O da olur Taci'cim. YG'ın eğitimleri devam ediyor. kopmak yok:)))

Taci YALÇIN dedi ki...

Yok yok uzaktan takip ediyoruz valla. Gözümüz üzerinizde :) Bu arada Jo hayırlı olsun. :))

Hakan Senbir dedi ki...

Jo'yu 4 aylığına almışız. nedir ki:)