26 Eylül 2009 Cumartesi

Vatan Bilgisayar'da "hayata değer katmak için" çalışıyoruz.


Vatan Bilgisayar'a iki aydır marka danışmanlığı yapıyorum. Bu süreç içinde yaptığımız çalışmalar sonunda "hayata değer katmak" vaadi üzerinde karar kıldık. Çünkü sektörün ilk markası olan Vatan Bilgisayar'ın bugüne dek yaptığı da aslında buydu. Bu vaadi biraz açarsam şunları söylemek mümkün:

Bizde
ürün sadece teknolojik bir alet değil, bir gülüş, bir heyecan demektir. Kampanyalarımız sadece yüzdelerden, indirimlerden ve banka kartlarından oluşmaz, kampanyalarımız bir sürpriz, bir hediye demektir. Bizde hizmet sadece müşteri memnuniyeti değil, dostluk demektir. Bizde çeşitlilik sadece ürün çeşitliliği değil, her zevke uygun güzellikler sunmak demektir. Bizde uygun fiyat sadece düşük fiyat değil, müşterilerimize daha çok ürün alabilmelerini sağlamak demektir. Bizde uzmanlık teknolojinin dilinden konuşmak değil, tam tersine müşterilerimizin dilinden konuşmak demektir. Bizde öncülük önden koşmak değil, ilkleri yapmak demektir.

Vatan Bilgisayar her yıl bayramın ilk günü Vatan'da çalışan herkesin katıldığı personel gecesi yapıyor. Bu yıl da 20 Eylül 2009 pazar günü 1000'e yakın kişinin katıldığı bir gece ile kutladı bu geleneğini. Bu gecenin konsepti de yeni marka vaadimiz olan "hayata değer katmak"tı. Genel Müdürümüz Sayın Hasan Vatan'ın açılış konuşmasında "biz hayata değer katmak için varız" demesiyle bu vaadin tüm kalplere yerleştiğini düşünüyorum.


Hiç yorum yok: